Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef

Een vestiging van Beweging 3.0

Nijkerk grenst aan de prachtige natuur van de Veluwe. Midden in het centrum van Nijkerk, op loopafstand van het winkelcentrum, ligt woonzorgcentrum Huize Sint Jozef.

Het woonzorgcentrum biedt zorg en diensten in een comfortabele, veilige woonomgeving met een open en uitnodigende sfeer. Er worden veel mogelijkheden voor activiteiten en ontspanning geboden, ook voor ouderen in de wijk.

Zelfstandig wonen met zorg

Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef biedt zorg aan 82 ouderen. Er zijn appartementen voor alleenstaanden en voor echtparen of samenwonenden. Dagopvang en dagverzorging op indicatie is er ook mogelijk.

Wonen met ondersteuning voor mensen met dementie

In Huize Sint Jozef werken wij met twee woongroepen van 8 mensen waar wij kleinschalige verpleeghuiszorg aanbieden. Onder begeleiding van een vast team woont de groep zelfstandig en gezamenlijk wordt het huishouden gedaan.

Van oorsprong heeft Huize Sint Jozef een rooms-katholieke signatuur, maar het woonzorgcentrum staat uitdrukkelijk open voor iedereen, ongeacht levensbeschouwing.

Contact informatie

Huserstraat 6
3861 CK Nijkerk
033 2477666
Website: www.beweging3.nl
huizesintjozef@beweging3.nl

Woonzorgcentrum Huize Sint Jozef is onderdeel van Beweging 3.0.

Over Beweging 3.0:

Zorgorganisatie Beweging 3.0 is actief op het gebied van zorg, wonen en welzijn in de regio Eemland (Amersfoort, Baarn, Bunschoten-Spakenburg, Eemnes, Hoevelaken, Leusden, Nijkerk, Soest, Woudenberg). Ruim 2.500 medewerkers en 2.000 vrijwilligers zetten zich dagelijks in voor de cliënten. In de thuiszorg, verzorgingshuis- en verpleeghuiszorg, …  Lees verder over Beweging 3.0 →

Andere vestigingen van Beweging 3.0:

Alle locaties