De Bremhorst

Wonen op eigen wijze in een sfeervol woon-zorgcentrum

Een vestiging van Silverein

Woon- en zorgcentrum De Bremhorst telt 76 appartementen en ligt in de groene wijk De Leyen in Bilthoven. Wij zorgen ervoor dat u in De Bremhorst uw leven op eigen wijze kunt leiden. U bepaalt hoe u de dag indeelt, wij passen ons aan. In onze sfeervol aangelegde tuin met vogelhuis, trimtoestellen en diverse fleurige zitjes is het ‘s zomers goed toeven. Ook binnen is er veel leven in de brouwerij: in de grote recreatiezaal vinden wekelijks tal van activiteiten plaats. De zaal is een belangrijke ontmoetingsplek voor de bewoners, hun familie en vrienden, én voor veel mensen uit de wijk. U bent van harte welkom bij De Bremhorst!

Wat ons kenmerkt
• mooie ruime en lichte eet- en recreatieruimte
• internetcafé
• diverse knusse zitjes binnen én buiten
• winkeltje en kapsalon
• uitgebreid activiteitenprogramma (u ontvangt maandelijks een activiteitenprogramma)
• huisdieren welkom
• plusmarkt op loopafstand

Appartementen
Elk appartement bestaat uit twee kamers: een slaapkamer en een woon/eetgedeelte en is voorzien van: een badkamer, keukentje, alarmeringssysteem, een brand- en rookmelder, aansluiting voor televisie en radio, draadloos internet, gordijnen, vitrage en vloerbedekking.

Huurwoningen
De Bremhorst telt 82 huurwoningen. Wilt u meer informatie over of in aanmerking komen voor deze woningen? Neemt u dan contact op met Woonzorg Nederland 088 921 04 01 (lokaal tarief). Zij verhuren de woningen. Vanzelfsprekend zijn bewoners van de huurwoningen van harte welkom bij alle activiteiten en ontmoetingsplekken van De Bremhorst en kunnen zij gebruik maken van alle aanwezige faciliteiten. En heeft u zorg nodig? Ons thuiszorgteam staat voor u klaar.


De Bremhorst is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties