Weltevreden

Wonen op eigen wijze in een sfeervol woon-zorgcentrum

Een vestiging van Silverein

Woon- en zorgcentrum Weltevreden telt 67 eenkamerappartementen en ligt middenin een woonwijk in De Bilt-West. Op één kilometer afstand bevindt zich een lange winkelstraat met een grote diversiteit aan winkels.

Als bewoner van Weltevreden krijgt u een eigen contactpersoon. Deze verzorgende (ook wel eerst verantwoordelijk verzorgende genoemd) is uw vaste aanspreekpunt voor de dagelijkse gang van zaken. Hij of zij houdt uw zorgleefplan op orde. Het zorgleefplan komt, vanzelfsprekend in overleg met u tot stand. Onze insteek: uw eigen manier van leven zoveel mogelijk voortzetten. U bent van harte welkom bij Weltevreden!

Wat ons kenmerkt
•mooi terras
•dagbestedingsruimte ‘De Aerenbergh’
•kapsalon
•uitgebreid activiteitenprogramma (u ontvangt maandelijks een activiteitenoverzicht)
•huisdieren welkom
•gezellige winkelstraat op 1 kilometer afstand

Appartementen
Weltevreden is vier etages hoog. Op de begane grond bevinden zich de algemene ruimten. Op de vierde etage bevindt zich Plaza Mayor, een gesloten afdeling voor verpleeghuiszorg. De eerste drie etages worden bewoond door verzorgingshuisbewoners. Elk appartement op deze etages is voorzien van een badkamer, keukentje, alarmeringssysteem, een brand- en rookmelder, aansluiting voor televisie, radio, vloerbedekking, gordijnrails, vitrage en draadloos internet.

Huurwoningen
Weltevreden telt 29 huur(aanleun)woningen. Dit zijn allemaal tweekamerappartementen. Wilt u meer informatie over - of in aanmerking komen voor - deze woningen? Neemt u dan contact met Woonzorg Nederland, eigenaar van deze woningen: T. 088 921 04 01 (lokaal tarief). Medewerkers van Zorg thuis kunnen u zorg verlenen (geïndiceerd tot ZZP 4). Bewoners van de aanleuningen kunnen meedoen aan alle activiteiten binnen Weltevreden. Ook kunnen zij gebruik maken van de diverse faciliteiten zoals kapper, pedicure en schoonheidsspecialiste.


Weltevreden is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties