De Biltse Hof

Wonen, revalideren of tijdelijk verblijven in een rustige, groene omgeving

Een vestiging van Silverein

Voor liefhebbers van groen en rust is locatie De Biltse Hof, op het terrein van Berg en Bosch, zeer gunstig gelegen. Met de vele wandelmogelijkheden in de buurt kunt u het hele jaar door volop genieten van de natuur. Op een zomerse dag is het goed toeven in de grote, beschutte binnentuin en op het gezellige terras aan de voorzijde van het gebouw. U bent van harte welkom bij De Biltse Hof!

De Biltse Hof biedt een thuis aan mensen met somatische (lichamelijke) problemen en mensen met dementie. In de Heidetuin zijn 24 eenkamerappartementen voor bewoners met somatische problematiek. Boshuysen biedt een thuis aan 68 mensen met dementie. Op het terrein vindt u acht kleinschalige woningen waar het beschermd en veilig wonen is. Daarnaast kunt u bij De Biltse Hof ook terecht voor revalidatiezorg.

Wat ons kenmerkt
•bosrijke groene omgeving
•grote beschutte binnentuin met veel gezellige zitjes en een jeu-de-boulesbaan en groot terras aan de voorzijde
•restaurant De Lindetuin
•elke maand themadiner
•muziek: iedere maandag een optreden (zoals: klassieke kamerconcerten door Stichting Muziek In Huis, theatervoorstellingen en Nederlandstalige muziek)
•stiltecentrum
•veel voorzieningen in ‘Huys’ (zoals een kapper, pedicure)
•we werken samen met geriatrische tandartsenzorg Qdent, maar u kunt uiteraard ook uw eigen tandarts behouden
•uitgebreid activiteitenprogramma
•bibliotheek, vrij boeken te leen

Appartementen
De eenkamerappartementen bestaan uit: een zithoek bij het raam, slaapgedeelte met bed, wastafel met grote spiegel, alarmeringssysteem, brand- en rookmelder, tv-aansluiting en gordijnen.
Naast uw eigen appartementen kunt u terecht in de huiskamer. Om een krantje te lezen, muziek te luisteren, een activiteit samen met andere bewoners te doen, samen koffie te drinken en te eten. Net waar u zin in heeft. Alle huiskamers hebben uitzicht op het bos.

Activiteiten
De Biltse Hof zet zich in voor het welzijn van bewoners. Er is voor elk wat wils. Naast individuele mogelijkheden is er een gezamenlijk programma waar bewoners aan kunnen deelnemen. Wat we zoal bieden: sport en spel, hersengymnastiek, bloemschikken, koken/bakken, concerten, borrelmiddag en video/filmavond. Een paar keer per jaar organiseren we evenementen voor het hele huis, vaak aan de hand van een speciaal thema. Een bijzondere activiteit is 'Muziek in Huis' (klassieke kamerconcerten).


De Biltse Hof is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties