Zorghotels Wiltzangk in De Biltse Hof en Weltevreden

Tijdelijk verblijven met zorg in een rustige omgeving

Een vestiging van Silverein

Onze Zorghotels Wiltzangk in De Bilt en Bilthoven zijn een uitstekende plek als u in een rustige, comfortabele omgeving tijdelijk wilt verblijven. U kunt bij ons terecht als overbrugging tussen ziekenhuis en thuis. Hotelzorg kan ook een uitkomst bieden als uw mantelzorger even niet beschikbaar is, als u na een moeilijke periode even tot rust wilt komen, of ter overbrugging naar een verpleeghuis. Samen met u wordt afgesproken welke zorg u nodig heeft. U kunt hotelzorg ook boeken als u tijdelijk extra dicht in de buurt wilt zijn van uw familielid of bekende als zij in Wiltzangk of een andere locatie van De Bilthuysen verblijven.

Wiltzangk kenmerkt zich door:
•deskundige zorg
•persoonlijke aandacht
•een comfortabel verblijf

Wij geven u de aandacht en ondersteuning
die u wenst. Er is 24 uur per dag een zorgmedewerker aanwezig. De zorgmedewerker kan u helpen bij uw verzorging of u praktische ondersteuning bieden. Ons team medewerkers heeft een ruime ervaring in het ondersteunen, verzorgen en verplegen van mensen. Afhankelijk van uw zorgvraag kan het team worden aangevuld met paramedici zoals een fysio- en ergotherapeut, diëtist, e.d. Voor de medische zorg wordt een huisarts, zo mogelijk uw eigen huisarts, ingeschakeld.


Zorghotels Wiltzangk in De Biltse Hof en Weltevreden is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties