Plaza Mayor

Beschermd wonen met uw leven op eigen wijze

Een vestiging van Silverein

Plaza Mayor maakt onderdeel uit van woon- en zorgcentrum Weltevreden en bevindt zich midden in een woonwijk in De Bilt-West. Plaza Mayor bevindt zich op de bovenste etage van het gebouw en biedt plek aan zestien mensen met dementie. Alle appartementen komen uit op het centrale binnenplein ‘Plaza Mayor’ met gezellige huiskamer met openhaard. Op het plein bevindt zich de open keuken. Door toepassing van bijzondere verlichting is een buitensituatie gecreëerd. Bewoners kunnen veilig rondwandelen in een besloten omgeving.

De inrichting is met veel aandacht vormgegeven. De vele ‘ouderwetse’ voorwerpen in de grote huiskamer geven veel ouderen een gevoel van herkenbaarheid.

De kamers en voorzieningen
Bewoners hebben een eigen appartement met badkamer en toilet. De huiskamer en keuken zijn de centrale ontmoetingsruimten. De kamer richt u verder naar eigen wens en smaak in. Bewoners kunnen gebruik maken van de:
• kapper
• schoonheidsspecialiste
• pedicure

Activiteiten
We houden ons vooral bezig met activiteiten die het dagelijks ritme ondersteunen en horen hij het normale gezinsleven. Daarnaast bieden we, met hulp van vrijwilligers en mantelzorgers, een activiteitenprogramma aan. Ieder is vrij om daar aan deel te nemen.

In Plaza Mayor kunt u terecht voor:
•Beschermd wonen met intensieve dementiezorg:
•Beschermd wonen met zeer intensieve zorg, vanwege specifieke aandoeningen, met de nadruk op begeleiding


Plaza Mayor is onderdeel van Silverein.

Over Silverein:

Uw levensverhaal is de rode draad Silverein is op 1 juli 2021 ontstaan uit een fusie van drie ouderenzorgorganisaties: De Brug, De Bilthuysen en Lyvore. We koesteren het unieke en waardevolle dat elk van de organisaties met zich meebrengt. We delen onze kennis en ervaring, waardoor we elkaar versterken en aanvullen. Silverein is een sterke …  Lees verder over Silverein →

Andere vestigingen van Silverein:

Alle locaties