De Weerdenhof

Werkhoven

Een vestiging van QuaRijn

Woonzorgcomplex De Weerdenhof, Werkhoven

Wonen en zorg
Er zijn koopappartementen en huurappartementen. Wonen in De Weerdenhof kunt u combineren met diverse diensten van QuaRijn zoals alarmering en thuiszorg. Er is iedere week een spreekuur als u vragen heeft over zorg en welzijn. De koopappartementen worden via makelaars aangeboden. De huurappartementen worden geregeld via QuaRijn. Formulieren hiervoor kunt u bij het Service Bureau krijgen.

Welzijn
Heeft u een indicatie voor dagverzorging (dagactiviteit), dan kunt u meedoen aan allerlei activiteiten in het dagcentrum van onze andere locatie, woonzorgcentrum Bunninchem. Dit is in Bunnik. Zonder indicatie kunt u tegen betaling meedoen aan deze activiteiten.
Meer informatie vindt u op www.QuaRijn.nl.

Contact informatie

Ds. Herm. Pollaan 21
3985 RM Werkhoven
085 4889900
Website: www.quarijn.nl
servicebureau@quarijn.nl

De Weerdenhof is onderdeel van QuaRijn.

Over QuaRijn:

Dichtbij in zorg QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. We ondersteunen levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. …  Lees verder over QuaRijn →

Andere vestigingen van QuaRijn:

Alle locaties