Entradatoren

Veenendaal

Een vestiging van QuaRijn

Woonzorgcomplex Entradatoren, Veenendaal

Wonen en zorg
In de Entradatoren zijn woningen voor cliënten met een ernstige lichamelijke handicap. Om voor een van deze woningen in aanmerking te komen heeft u een WLZ-indicatie nodig. Verder zijn er woonzorgappartementen. Hier kunt u ook zonder indicatie wonen. In de appartementen is alarmering. Dit is onderdeel van uw zorg- en welzijnscontract. Wonen in de Entradatoren kunt u combineren met diverse diensten van QuaRijn. Behandeling thuis op het niveau van verpleeghuiszorg is in beperkte mate mogelijk. Voor bepaalde diensten is een indicatie nodig. Zonder Wmo/WLZ-indicatie kunt u ook van diensten gebruik maken. U betaalt dan zelf.

Hoe regel ik het?
Voor het huren neemt u contact op met Patrimonium Woningstichting via www.patrimonium-veenendaal.nl. Voor welzijn en zorg neemt u contact op met het Service Bureau van QuaRijn.


Entradatoren is onderdeel van QuaRijn.

Over QuaRijn:

Dichtbij in zorg QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. We ondersteunen levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. …  Lees verder over QuaRijn →

Andere vestigingen van QuaRijn:

Alle locaties