De Linde

Achterberg

Een vestiging van QuaRijn

Woonzorglocatie De Linde, Achterberg

In juni 2020 is de nieuwe woonzorglocatie De Linde geopend voor bewoners. De Linde ligt aan de rand van een mooie woonwijk in Achterberg (gemeente Rhenen) en op loopafstand van de oude dorpskern. De Linde heeft woonzorg voor 24 bewoners met dementie. Voor het wonen met zorg voor mensen met dementie heeft u zorgprofiel 5 of zorgprofiel 7 nodig.

In de locatie zijn 3 woongroepen met elk 8 bewoners, waarvan 1 huiskamer ingericht is worden zonder tv en radio. Het uitgangspunt is dat de bewoner centraal staat en dat de naasten betrokken zullen worden bij de vormgeving van de inhoud en de beslissingen. We zetten het leven van de bewoners zoveel mogelijk voort zoals men dat thuis gewend was, in een stimulerende woonomgeving. De Linde is het huis van de bewoner. We streven er naar dat iedere dag, een dag van waarde is, waarbij autonomie centraal staat. Alles staat in het teken van de bewoner. Vrijwilligers zijn van harte uitgenodigd om aan te sluiten!


De Linde is onderdeel van QuaRijn.

Over QuaRijn:

Dichtbij in zorg QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. We ondersteunen levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. …  Lees verder over QuaRijn →

Andere vestigingen van QuaRijn:

Alle locaties