De Koekoek

Veenendaal

Een vestiging van QuaRijn

De Koekoek
Op 250 meter van het centrum van Veenendaal (tussen De Scheepjeshof en De Nieuwe Molen) staat 'De Koekoek'. Voor heel QuaRijn en dus ook voor De Koekoek geldt: u bent bij ons welkom ongeacht levensovertuiging of maatschappelijke beschouwing.

Op de begane grond is het ontmoetingscentrum Veenendaal gevestigd, dit ontmoetingscentrum staat los van de Koekoek. Hier is ook het QuaRijn Kennis en BehandelCentrum waar u terecht kunt voor diverse vormen van eerstelijnszorg als fysiotherapie, ergotherapie, diëtetiek, psychologie, senioren fitness en logopedie.

Op verdieping 1, 2 en 3 wonen mensen met dementie in een veilige omgeving. De bewoner vormt samen met zes of zeven andere bewoners een zo gewoon mogelijk huishouden. Onze medewerkers zijn onderdeel van dit huishouden. De bewoners richten zelf zoveel mogelijk hun dagelijks leven in. Iedere bewoner huurt een eigen studio met een eigen badkamer. De bijzondere aspecten van de woonomgeving en het interieur, ziet u in deze film. Als u aan bepaalde voorwaarden voldoet, kunt u huursubsidie krijgen.

Op verdieping 4 en 5 zijn driekamerappartementen die door Woonstichting Patrimonium verhuurd worden. U kunt hier thuiszorg van QuaRijn krijgen.
Meer informatie vindt u op www.QuaRijn.nl.


De Koekoek is onderdeel van QuaRijn.

Over QuaRijn:

Dichtbij in zorg QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. We ondersteunen levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. …  Lees verder over QuaRijn →

Andere vestigingen van QuaRijn:

Alle locaties