De Tabakshof

Elst (Utrecht)

Een vestiging van QuaRijn

De Tabakshof biedt kleinschalige woonzorg voor mensen met dementie en terminale thuiszorg. Bijzonder is de ruime personele bezetting waardoor we veel individuele aandacht aan onze bewoners geven. Bewoners, familie en medewerkers voelen zich thuis in de prettige gemeenschappelijke ruimtes en de prachtige en praktische tuin.

Aandachtsvol
Aandacht voor u bij alles wat we doen. In De Tabakshof richten we ons op de wensen en leefgewoonten van ouderen met dementie.

Niet zomaar een zorginstelling
Onze belangrijkste pluspunt is onze personele bezetting: ruimer dan in reguliere zorginstellingen.
Ook bijzonder: onze zogenaamde wakkere nachtdienst. Een medewerkster is de hele nacht in huis om bewoners die 's nachts wakker worden te begeleiden.

Gevoel van thuis
U leeft bij ons zoals u gewend bent. Uw gewoonten en activiteiten kunt u bij ons zoveel mogelijk voortzetten. Onze medewerkers hebben de tijd voor u.
Meer informatie vindt u op www.detabakshof.nl.


De Tabakshof is onderdeel van QuaRijn.

Over QuaRijn:

Dichtbij in zorg QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. We ondersteunen levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. …  Lees verder over QuaRijn →

Andere vestigingen van QuaRijn:

Alle locaties