Ontmoetingscentrum Veenendaal

Een vestiging van QuaRijn

Ontmoetingscentrum Veenendaal

U wilt graag uw eigen leven inrichten zoals u dat wilt. Ook als u merkt dat uw geheugen u af en toe in de steek laat. In Ontmoetingscentrum Veenendaal bent u van harte welkom om een of meerdere dagen in de week door te brengen in een gezellige omgeving. Ook voor uw mantelzorger staat de deur van het ontmoetingscentrum wijd open. Zij kunnen terecht voor een goed gesprek, advies en begeleiding.

Het programma wordt afgestemd op uw eigen situatie en behoeften, zodat u in staat wordt gesteld om uw kennis en vaardigheden zo lang mogelijk vast te houden. Ontmoetingscentrum Veenendaal ligt vlakbij het gezellige winkelcentrum van Veenendaal.

Contact en gezelligheid
Ontmoetingscentrum Veenendaal biedt een gevarieerd programma, dat bestaat uit individuele activiteiten en activiteiten in groepsverband. Voorbeelden hiervan zijn:
•geheugenactiviteiten, op een leuk manier uw geheugen trainen en op peil houden;
•sport en bewegen;
•sociale contacten en - creativiteit.

Mantelzorgers zijn altijd welkom, maar voor een meer persoonlijk gesprek is een afspraak maken ook mogelijk. Onze medewerkers geven u praktische adviezen en begeleiding.


Ontmoetingscentrum Veenendaal is onderdeel van QuaRijn.

Over QuaRijn:

Dichtbij in zorg QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. We ondersteunen levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. …  Lees verder over QuaRijn →

Andere vestigingen van QuaRijn:

Alle locaties