De Schermerij

Leersum

Een vestiging van QuaRijn

Wooncomplex De Schermerij, Leersum

Wonen
Tegenover de winkels van Leersum staat De Schermerij. U huurt in De Schermerij of in het nieuwe deel 'De Residentie'. Om in aanmerking te komen voor een appartement dient u zich in te schrijven bij QuaRijn. Formulieren hiervoor zijn verkrijgbaar bij ons Service Bureau.

Welzijn
Heeft u een indicatie voor dagverzorging (dagactiviteit), dan kunt u meedoen aan allerlei activiteiten in De Schermerij. Zonder indicatie kunt u tegen betaling meedoen aan deze activiteiten.

Zorg
QuaRijn biedt alarmering. Wilt u daar meer informatie over ontvangen, dan kunt u contact opnemen met het Service Bureau QuaRijn. Verder kunt u gebruik maken van diverse diensten van QuaRijn zoals thuiszorg. Dit kan met een indicatie. Voor een aantal vormen van eerstelijnszorg, zoals fysiotherapie, hoeft u de deur niet uit: een vestiging van het QuaRijn Kennis en BehandelCentrum zit in De Schermerij.

Meer informatie vindt u op www.QuaRijn.nl.


De Schermerij is onderdeel van QuaRijn.

Over QuaRijn:

Dichtbij in zorg QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. We ondersteunen levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. …  Lees verder over QuaRijn →

Andere vestigingen van QuaRijn:

Alle locaties