Bunninchem

Bunnik

Een vestiging van QuaRijn

Woonzorgcentrum Bunninchem ligt vlakbij de oude dorpskern van Bunnik. Winkels zijn op loopafstand. Zowel ouderen die willen logeren met zorg zijn welkom in Bunninchem als ouderen die bij ons blijven wonen. U kunt gebruik maken van diverse diensten van QuaRijn zoals alarmering en thuiszorg. Of meedoen met gezellige activiteiten. Bij onze medewerkers van het QuaRijn Kennis en BehandelCentrum kunt u terecht voor diverse vormen van eerstelijnszorg. Bunninchem heeft aanleunwoningen, verzorgingshuisappartementen en woonzorg voor mensen met dementie. Een van de bijzonderheden van Bunninchem is dat de verzorgingshuisappartementen ook voor echtparen geschikt zijn. Bunninchem heeft een wasserette, kapsalon, winkeltje (toko) en een bibliotheek.

Voor het verzorgingshuis en het wonen met zorg voor mensen met dementie heeft u een zorgzwaartepakket (ZZP) nodig. Is het voor u nog een stap te ver om bij ons te komen wonen, dan kan dagbehandeling misschien uitkomst bieden. U bent dan een of meerdere dagdelen bij ons.

De aanleunwoningen bij Bunninchem gaan via Woningnet. Wilt u zich daarvoor inschrijven? Neem dan contact op via de website: www.woningnetregioutrecht.nl

Telefonisch
Als u direct een antwoord wenst op uw vraag, dan kunt u telefonisch contact opnemen met het Klantcontactcentrum van WoningNet op 0900 - 260 00 60 (gebruikelijke belkosten). Zij zijn geopend van maandag tot en met vrijdag van 08:00 tot 17:00 uur.

Schriftelijk
WoningNet
Postbus 158
1380 AD Weesp

Meer informatie vindt u op www.QuaRijn.nl.


Bunninchem is onderdeel van QuaRijn.

Over QuaRijn:

Dichtbij in zorg QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. We ondersteunen levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. …  Lees verder over QuaRijn →

Andere vestigingen van QuaRijn:

Alle locaties