Trompstaete

Maarn

Een vestiging van QuaRijn

Wonen en zorg
In Trompstaete zijn koopappartementen en huurappartementen. De appartementen zijn aangesloten op een personenalarmeringssysteem. De koopappartementen worden door makelaars aangeboden. De huurappartementen worden geregeld via Woningbouwvereniging Amerongen, telefoonnummer: 0343- 459 420. Wonen in Trompstaete kunt u combineren met diverse diensten van QuaRijn.

Welzijn
QuaRijn biedt in Trompstaete dagverzorging/dagactiviteiten. Met een dagprogramma en allerlei activiteiten bieden wij ouderen structuur. U kunt meedoen met én zonder indicatie dagverzorging. Heeft u geen indicatie, dan betaalt u zelf. De dagverzorging is op nummer 46.


Trompstaete is onderdeel van QuaRijn.

Over QuaRijn:

Dichtbij in zorg QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. We ondersteunen levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. …  Lees verder over QuaRijn →

Andere vestigingen van QuaRijn:

Alle locaties