Over het Spoor

Veenendaal

Een vestiging van QuaRijn

Over het Spoor ligt vlakbij station Veenendaal Centrum, een polikliniek en een winkelstraat. U woont comfortabel in een ruim appartement met medewerkers van QuaRijn dichtbij: een van onze steunpunten is in Over het Spoor. Wel zo vertrouwd. U kunt diverse diensten van ons krijgen zoals thuiszorg. Zowel met als zonder indicatie. Zonder indicatie betaalt u zelf. Voor een aantal vormen van eerstelijnszorg hoeft u de deur niet uit: een vestiging van het QuaRijn Kennis en BehandelCentrum zit in Over het Spoor.

Ouderen met een indicatie vanaf zorgzwaartepakket 4 of hoger, kunnen vaak zelfstandig in Over het Spoor blijven wonen. QuaRijn biedt namelijk in Over het Spoor het Volledig Pakket Thuis op basis van zorgzwaartepakket 4 en hoger. Dit pakket bevat onder andere dagelijkse persoonlijke verzorging, verpleging, begeleiding in de dagstructuur en bij welzijnsactiviteiten. U kunt het vergelijken met de vroegere verzorgingshuiszorg.

Bewoners met beginnende dementie kunnen in De Koekoek gebruik maken van het ontmoetingscentrum Veenendaal.


Over het Spoor is onderdeel van QuaRijn.

Over QuaRijn:

Dichtbij in zorg QuaRijn biedt senioren een breed pakket van wonen, welzijn en zorg in de gemeenten Bunnik, Rhenen, Utrechtse Heuvelrug, Veenendaal en Wijk bij Duurstede. Hierdoor zijn we altijd bij u in de buurt. We ondersteunen levenskwaliteit en menselijke waardigheid. We richten ons op ouderen, hun naasten en hun hulpverleners in de regio. …  Lees verder over QuaRijn →

Andere vestigingen van QuaRijn:

Alle locaties