Bartholomeus Gasthuis

Welzijn, wonen en zorg in hartje Utrecht

Een vestiging van Bartholomeus Gasthuis

Gevestigd in een monumentaal pand staat het Bartholomeus Gasthuis letterlijk én figuurlijk midden in Utrecht. Wij willen voor de bewoners van onze stad een vertrouwde, veilige plek zijn om zo goed mogelijk ouder te worden. Dat kan als bewoner van een (zorg)appartement, een appartement in het woonzorgcentrum of in een beschermde woonomgeving én als binnenstadsbewoner.

Betrokken en gastvrij
Wij leggen ons hart in ons werk, door stil te staan bij uw situatie, tijd te nemen om uw wensen duidelijk te krijgen en warme betrokkenheid. Daarnaast staat bij ons gastvrijheid hoog in het vaandel. Wij onderkennen de belangrijke rol van uw familie en eventuele mantelzorger(s), vrienden en bekenden, die uw welzijn verder kunnen verbeteren. Ook zij zijn bij ons van harte welkom.


Bartholomeus Gasthuis is onderdeel van Bartholomeus Gasthuis.

Over Bartholomeus Gasthuis:

Uw zorg is onze zorg Heeft u tijdelijk of blijvend zorg nodig? Dan is het Bartholomeus Gasthuis in de Utrechtse binnenstad het aangewezen adres voor u. De woon- en zorgoplossingen van het Bartholomeus Gasthuis Serviceappartementen : beschut en toch zelfstandig wonen, terwijl u gebruik kunt maken van alle voorzieningen van het huis. Woonzorgcentrum …  Lees verder over Bartholomeus Gasthuis →

Andere vestigingen van Bartholomeus Gasthuis:

Alle locaties