St. Pieters en Bloklands Gasthuis, locatie Davidshof

Individuele zorg met de warmte van het Gasthuis

Een vestiging van St. Pieters en Bloklands Gasthuis

St. Pieters en Bloklands Gasthuis, locatie Davidshof :
Het in 2014 gerenoveerde Davidshof biedt u een gezellige woonomgeving op een unieke locatie in de historische binnenstad Amersfoort. Op deze locatie wordt al eeuwenlang wonen, opvang en zorg verleend. Locatie Davidshof ademt die sfeer en geschiedenis nog steeds uit. Uiteraard voldoet het pand wel aan de eisen van deze tijd.

Woongroepen:
Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis heeft 11 kleinschalige woongroepen; 7 woongroepen op locatie Davidshof en 4 groepen op locatie Wervershof (in de wijk Vathorst). Deze woonvorm is bedoeld voor mensen met dementie.

Zorgappartementen:
Heeft u behoefte aan een woonomgeving waar u zorg kunt krijgen omdat u door een lichamelijke aandoening langdurige verpleging en verzorging nodig hebt? Dan bieden wij u graag één van onze zorgappartementen aan. U huurt een zorgappartement en ontvangt zorg van de medewerkers van het Gasthuis.

Wilt u aanmerking te komen voor één van onze zorgappartementen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met onze zorgbemiddelaar: zorgbemiddeling@pietersenbloklands.nl of bel 033-4216500.
Meer informatie over ons Gasthuis en onze diensten vindt u op www.pietersenbloklands.nl


St. Pieters en Bloklands Gasthuis, locatie Davidshof is onderdeel van St. Pieters en Bloklands Gasthuis.

Over St. Pieters en Bloklands Gasthuis:

Kleinschalige verpleeghuiszorg en Zorg Thuis : Op beide locaties, Davidshof en Wervershof, biedt het St. Pieters en Bloklands Gasthuis kleinschalige verpleeghuiszorg voor mensen met dementie in een beschermende en huiselijke woonomgeving. Ook bieden wij zorg thuis aan cliënten die vanwege somatische aandoeningen langdurige verzorging en verpleging …  Lees verder over St. Pieters en Bloklands Gasthuis →

Andere vestigingen van St. Pieters en Bloklands Gasthuis:

Alle locaties