St. Pieters en Bloklands Gasthuis, locatie Wervershof

Individuele zorg met warmte van het Gasthuis

Een vestiging van St. Pieters en Bloklands Gasthuis

St. Pieters en Bloklands Gasthuis, locatie Wervershof:
De woonzorglocatie Wervershof maakt sinds 2011 onderdeel uit van de wijk Vathorst in Amersfoort. Inmiddels zijn we met onze (buurt)activiteiten, café de Gasteling, onze voorzieningen en onze gastvrijheid, goed ingeburgerd in de wijk.

Woongroepen:
Het St. Pieters en Bloklands Gasthuis heeft 11 kleinschalige woongroepen; 4 groepen op locatie Wervershof (in de wijk Vathorst) en 7 woongroepen op locatie Davidshof (in het centrum van Amersfoort). Deze woonvorm is bedoeld voor mensen met dementie.

Zorgappartementen:
Heeft u behoefte aan een woonomgeving waar u zorg kunt krijgen omdat u door een lichamelijke aandoening, langdurige verpleging en verzorging nodig hebt? Dan bieden wij u graag één van onze zorgappartementen aan. U huurt een zorgappartement en ontvangt zorg van de medewerkers van het Gasthuis.

Wilt u aanmerking te komen voor één van onze zorgappartementen of wilt u meer informatie? Neemt u dan contact op met onze zorgbemiddelaar: zorgbemiddeling@pietersenbloklands.nl of bel 033-4345600.
Meer informatie over ons Gasthuis vindt u op www.pietersenbloklands.nl


St. Pieters en Bloklands Gasthuis, locatie Wervershof is onderdeel van St. Pieters en Bloklands Gasthuis.

Over St. Pieters en Bloklands Gasthuis:

Kleinschalige verpleeghuiszorg en Zorg Thuis : Op beide locaties, Davidshof en Wervershof, biedt het St. Pieters en Bloklands Gasthuis kleinschalige verpleeghuiszorg voor mensen met dementie in een beschermende en huiselijke woonomgeving. Ook bieden wij zorg thuis aan cliënten die vanwege somatische aandoeningen langdurige verzorging en verpleging …  Lees verder over St. Pieters en Bloklands Gasthuis →

Andere vestigingen van St. Pieters en Bloklands Gasthuis:

Alle locaties