Veldhof

Een vestiging van Stichting De Rijnhoven

De Rijnhoven biedt zelfstandige appartementen, appartementen met verpleeghuiszorg en luxe appartementen in het hart van de nieuwbouwwijk Veldhuizen in Leidsche Rijn (De Meern). De ligging is ideaal voor wie wil wonen in een moderne, ruim opgezette stedelijke omgeving dichtbij vele voorzieningen. Vlakbij is de halte waar frequent snelbussen stoppen die een vlotte verbinding met het centrum van Utrecht verzorgen. Ook met de auto is Veldhof prima bereikbaar. Parkeren kan in de onmiddellijke nabijheid.

Veldhof telt 53 appartementen. In twintig daarvan biedt De Rijnhoven intensieve verpleeghuiszorg. Deze verpleegappartementen hebben een woon-slaapkamer met een eigen met een eigen kitchenette. Dankzij de flexibele zorgverlening en de verschillende woonvormen is Veldhof ideaal voor echtparen waarvan één partner intensieve zorg nodig heeft. Zo kan bijvoorbeeld iemand in een verpleegappartement gaan wonen, terwijl zijn of haar partner zich in een van de omliggende huurappartementen vestigt.

Daarnaast zijn er zestig zelfstandige luxe appartementen in de hogere huursector (Meijborg en Weijdeborg). Alle appartementen hebben minimaal twee kamers, een keuken en badkamer. Vanuit de zorgpost van Veldhof kunnen ook in deze appartementen allerlei vormen van zorg geleverd worden.

Alle appartementen hebben de mogelijkheid voor een zorgalarm dat 24 uur per dag wordt opgevolgd waardoor hulp altijd direct beschikbaar is. In en rond Veldhof zijn vele voorzieningen te vinden zoals een winkelcentrum met een grote, moderne supermarkt, een kapper en drogist pal om de hoek, een gezondheidscentrum en een apotheek. Activiteitencentrum De Pijler (dat naast Veldhof ligt) organiseert allerlei activiteiten voor zowel jong en oud, variërend van vakantieactiviteiten voor kinderen tot gymnastiek en eettafels voor 55-plussers.


Veldhof is onderdeel van Stichting De Rijnhoven.

Over Stichting De Rijnhoven:

Dichtbij thuis Een thuis voor ouderen. Met zelfstandigheid waar mogelijk. En precies de zorg die nodig is. Welkom bij De Rijnhoven. Op verschillende locaties aan de westkant van Utrecht bieden we diverse woon-zorgmogelijkheden. Van individuele appartementen tot kleinschalig groepswonen. Met uitgebreide zorg of alleen met basisvoorzieningen. U kunt …  Lees verder over Stichting De Rijnhoven →

Andere vestigingen van Stichting De Rijnhoven:

Alle locaties