Zonnehuis Majella

wonen met zorg voor mensen met dementie in Mijdrecht

Een vestiging van Zonnehuisgroep Amstelland

Zonnehuis Majella is de nieuwbouw van Gerardus Majella en biedt vanaf najaar 2019 wonen met zorg aan ouderen met dementie. Zeven of acht bewoners delen in Zonnehuis Majella een woning met een huiskamer, keuken en balkon. Iedere bewoner heeft een eigen ruime kamer met een douche en wc. Zonnehuis Majella is met slechts zes woningen een klein en vriendelijk verpleeghuis. Op de begane grond is het sfeervolle Grand Café waar men iets kan eten en drinken en activiteiten zijn. Zonnehuis Majella heeft een beschutte tuin met verschillende zithoekjes en ligt midden in het gezellige dorpscentrum.
Zonnehuis Majella biedt dagbesteding en andere ondersteuning voor ouderen met dementie en mantelzorgers in De Ronde Venen.

Naast Zonnehuis Majella is een complex met zorgappartementen. Bewoners van deze appartementen kunnen gebruik maken van extra services in Zonnehuis Majella en bijvoorbeeld van onze wijkverpleging. Ze maken echter geen onderdeel uit van onze organisatie. Voor meer info kunt u een mail sturen naar Kim van de Stay via k.stay@actyswonen.nl.

Wij kijken continu hoe we de kwaliteit van zorg kunnen verbeteren. We vragen cliënten en hun familie naar hun tips en tops. Ook zien we graag beoordelingen op Zorgkaart Nederland. Daarnaast hebben wij een ISO kwaliteitscertificaat.


Zonnehuis Majella is onderdeel van Zonnehuisgroep Amstelland.

Over Zonnehuisgroep Amstelland:

Er is heel veel mogelijk thuis, ook intensieve specialistische zorg. Ondanks alle mogelijkheden kan het zo zijn dat u niet langer voldoende zorg kan krijgen om thuis te blijven wonen. Zoekt u een tijdelijke of permanente oplossing? Er zijn verschillende mogelijkheden. Graag kijken wij samen met u welke daarvan u het beste past. Onze missie is …  Lees verder over Zonnehuisgroep Amstelland →

Andere vestigingen van Zonnehuisgroep Amstelland:

Alle locaties